Lid worden?

 

Als je lid wordt van Loopgroep Roden word je in principe lid van Groningen Atletiek (GA).
De Loopgroep Roden is een onderdeel van GA. Dit biedt een aantal voordelen/extra’s:
  • Door lidmaatschap van GA ontvang je bij diverse schoenenzaken (zoals Runnersworld) standaard 10% korting;
  • Je kunt gebruik maken van de medische commissie van GA (blessures);
  • Je kunt gratis of goedkoper deelnemen aan verschillende evenementen: denk aan de Stadsparklopen die voor leden gratis zijn, gratis deelname Run van Winschoten, sterk gereduceerde kosten voor een verzorgde busreis naar de Midwintermarathon in Apeldoorn.
  • Baantrainingen op de tartanbaan van GA: de loopgroep gaat 1x in de 6-8 weken trainen op de baan in Groningen (pittige trainingen, maar goed voor de snelheid);
  • Schema’s op maat;
  • Voor diegenen die in wedstrijdverband willen lopen kun je via GA een wedstrijdlicentie (KNAU) krijgen (de meeste van onze leden hebben dat niet, maar het kan); Licentie kan wel ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld in een beter startvak staat bij grotere evenementen
Wat kost het?
Kosten voor het lidmaatschap van GA voor de loopgroep Roden is enigszins afhankelijk van hoeveel trainingen je wilt meedoen:
Bij 1x trainen per week zijn de kosten € 10,05/maand (dus circa € 120/jr) (dit valt op de website van GA onder “ochtendgroepen weg”), bij 2x trainen is dat € 13,95/mnd (circa € 170/jr) (dit valt onder “senioren weg”).
Daadwerkelijk lid worden kan via de volgende link: LID WORDEN
Je moet een ‘Soort Lidmaatschap’ kiezen. Mogelijkheden:
  • Baanatleet met licentie (niet van toepassing op Loopgroep Roden)
  • Wegatleet met licentie: als je bijvoorbeeld nationale kampioenschappen wilt lopen
  • Wegatleet zonder licentie: als je 2x per week met Loopgroep Roden meetraint
  • Wegatleet 1x in de week (geen licentie mogelijk): deze categorie is voor de meeste Loopgroep Roden lopers van toepassing, namelijk voor iedereen die 1 training met de loopgroep meedoet (we tellen de zondagse duurloop hierbij overigens niet mee).
Opzeggen: kan door een berichtje te sturen aan de ledenadministratie groningen atletiek, zie ook http://www.groningenatletiek.nl/lidmaatschap/contributie.html, hier staat:
Opzegging en duur lidmaatschap (statutair): van  1 januari t/m 31 december
Opzeggen vóór 1 november van het betreffende kalenderjaar, door een briefje te sturen naar:  Groningen Atletiek, Postbus 6074, 9702 HB Groningen.
Het lidmaatschap wordt altijd aangegaan voor een heel kalenderjaar.
Als je langdurig geblesseerd bent is het mogelijk lidmaatschap tijdelijk op te schorten. Je betaalt dan alleen de KNAU contributie (20 euro per jaar). Om dit te doen, stuur mailtje met omschrijving blessure, naar een van de trainers of naar paul_ov@hotmail.com, dit wordt dan doorgezet naar ledenadmin groningen atletiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *