Cross Norg 23 november 2014

Beste loopgroepleden,

Aanstaande zaterdag is de cross in Norg. Sommigen van jullie hebben de laatste 5 weken extra meegetraind op zondagochtend voor deze cross, maar natuurlijk is iedereen welkom om mee te doen!!!

Even hierbij een tijdschema en voorstel voor verzamelen, inschrijven en zo:

website

– Inschrijven voor de cross kun je doen ter plekke (of vandaag nog via de website); kosten 8 euro. Neem je gele of groene chip mee voor tijdregistratie. Als je al een chip hebt kun je deze gebruiken. Mocht je nog geen chip hebben dan kun je een groene chip (vervanging van de eerdere gele chip) kopen voor 5 euro), die je ook op andere plekken kunt gebruiken en waarvoor je in toekomstige wedstrijden 1,25 euro per wedstrijd betaald. website voor inschrijven: www.loopsportnorg.nl

– Inschrijven kan vanaf 12:30 uur. Als je nog niet on-line hebt ingeschreven is het goed om op tijd aanwezig te zijn. Vorig jaar waren er lange rijen. Neem circa 30-45 minuten de tijd voor het krijgen van een startnummer bij ter plekke inschrijven.

– De start is om 14:30 uur voor de 9 km afstand door het bos.

– Ik wil een gezamenlijke warming-up organiseren om 14:05 uur op het voetbalterrein vlakbij de kantine van vv Norg (daar waar je moet inschrijven), zodat we om 14:15 uur klaar zijn voor de start. Dan naar startvak toe…..

Twee opties:

1. Er is een groep die nog even koffie wil drinken en zich verzameld bij de Norgerberg om 12.40 uur. Daar de auto zetten, koffie drinken en om 13:30 uur richting de inschrijving lopen vanaf de Norgerberg. Bij de inschrijving om 13:45 uur.

Deze groep kan carpoolen en daarvoor is een idee om mensen voor deze groep te laten verzamelen bij vv Roden om 12:30 uur. Van daar kunnen mensen bepalen met wie ze mee rijden (geheel eigen initiatief!!!!).

2. De niet-koffie-drinkers: deze kunnen zich eventueel verzamelen ook bij vv Roden om te carpoolen en vertrekken bijvoorbeeld om 13:15 uur vanaf vv Roden en gaan richting vv Norg. Daar inschrijven etc… (ook geheel eigen initiatief).

Vanaf 14:05 uur samen warmlopen en dan …..lopen, zo hard je kunt!!!

PS: ik ga verder niks regelen met carpoolen, dat mogen jullie helemaal zelf doen. Ik ben zelf in ieder geval met de auto (voor 6 personen extra geschikt) om 12:30 uur bij vv Roden.

Maurice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *